torsdag den 23. januar 2014

GulerodsCupcakes med cremecheese frosting


Ca. 30 cupcakes

Du skal bruge:
2 dl olie
300 g brun farin
4 æg
275 mel
350 g groft revet gulerod
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
2 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
ca. 75 g rosiner




Olie og brun farin røres sammen og æggene piskes i. 

Bland mel, kanel, natron, vaniljesukker og bagepulver i en anden skål.

Pisk melblandingen med i dejen. Til sidst blandes dejen med de groft revne gulerødder og rosiner.

Fyld dejen i cupcakeforme ca. ½ fyldte og bag ca. 20 min ved 175 grader.




CremeCheese Frosting

Du skal bruge:
200 g philadelphia ORGINAL
150 g flormelis
125 g blødt Smør (helst Lurpak)
2 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde:

  1. Pisk smørret let og tilsæt flormelis.
  2. Pisk det i ca. 2-3 min sammen med vaniljesukker.
  3. Tilsæt Philadelphia og pisk let

Ingen kommentarer:

Send en kommentar