tirsdag den 20. november 2012

Kanelsnegle



Ca. 24 stk.

Dej
50 g Gær
1 spsk. Sukker
1 dl Minimælk
100 g Margarine
1 æg
½ tsk. salt
1 tsk kardemomme  (stødt)
300 g Mel

Remonce
100 g Margarine
100 g Brunfarin
2 tsk. Kanel
Alle ingredienser røres sammen.
 


  • Gær smuldres i sukker.
  • Mælken lunes
  • Margarine blødgøres i mælken og røres i sammen med æg. Blandes med gæret.
  • Salt , kardemomme blandes med mel og røres i.
  • Hæver til dobbelt størrelse – ca. 30 min. 
  • Dejen deles i to, der hver rulles ud (ca. 30x30)
  • Fyldet fordeles og og rulles sammen som en roulade og skæres i 12 stk.
  • Sættes på plade med bagepapir og trykkes flade.
  • Hæver ca. 20 min.
  • Pensles med æg og evt. drysses med perlesukker. 
  • Bages midt i ovnen ved 220 grader i ca. 8 min
 


 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar