mandag den 12. marts 2012

Hindbær cupcakes

Opskriften er faktisk en jordbær cupcakes, men jeg skiftede jordbær ud med hindbær og ændrede lidt. Så var den himmelsk:-) Toppingen er Vanilje-frosting og brugt 2D Wilton tyl.


Cupcakes
125 g smør/margarine
½ dl minimælk
2 æg (str M-L)
125 g mel 
2 tsk vaniljesukker
125 g sukker
1 tsk. bagepulver
100 g frosne jordbær (jeg tør dem op og blender, men ikke helt flydene)

  1. Smørret smeltes
  2. Mælken tilsættes og æggene piskes i et af gangen. Her kan man bruge en piskeris. 
  3. I en anden skål blandes mel, salt, vanille, rørsukker og bagepulver. Væsken hældes i melblandingen lidt af gangen, mens der røres. Dejen røres indtil den er glat. 
  4. Hindbærerne vendes i. 
  5. Dejen fordeles i formene, lidt mere end halvt op. 
  6. Kagerne bages i 15-20 min. ved 200 grader (ikke varmluft)

2 kommentarer:

  1. Hold da op hvor har du lavet nogle fine kager.Jeg har kun selv prøvet at bage cupcakes en gang,og det gik ikke så godt.Men øvelse gør mester :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind Tak, Pia. Dem here er meget nemme og lækre. du har ret i øvelse gør mester:-)

      Slet