onsdag den 29. juni 2011

Chokosurprice

Billedet er fra min svendeprøve
Du skal bruge:
375 g Margarine
6 stk Æg
6 dl Sukker
2 spsk. Vaniljesukker
1 dl Kakao
1 stk. Appelsin eller ½ dl Cognac
4½ dl Hvedemel

  1. Tænd oven på 1500C
  2. Smelt margarinen og køl den af
  3. skyld appelsinen, riv den groft på et rivejern, pres saften.
  4. Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
  5. Sigt vaniljesukker, kakao i. Vend det med en dejskraber.
  6. Tilsæt appelsinsaft/cognac og skal i og vend det.
  7. Sigt mel i dejen og vend det.
  8. Kom fedtstoffet i og vend det.
  9. Kom bagepapir i en bradepande (str. 30x40)
  10. Hæld dejen i og sæt kagen i den nederste rille i ovnen.
  11. Bages ved 1500C i 35 min.
  12. Den skal stadig være lidt klæg, når den er bagt færdig.
  13. Lad kagen køle af inden du skærer den i stykker.


Du kan server den med friske frugter som jordbær og vanilje råcreme, som er lavet af cremefraiche og vaniljesukker. Eller også med vaniljeis.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar